Maat gebonden artikelen als kleding en schoeisel zijn veelal lastig te beoordelen wanneer u deze online wilt aanschaffen. Wij bedienen onze klanten graag zo optimaal mogelijk, waarbij wij verschillende services hanteren van voordelige verzend tarieven of zelfs gratis verzendingen. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken bij ons om artikelen te passen, te beoordelen en/of af te halen.

Maat gebonden artikelen boven €100 worden binnen Nederland gratis verzonden. Voor zendingen buiten Nederland, profiteert u van een voordelig verzend tarief (land gebonden). Onze verzend tarieven vindt u onder ‘klantenservice’. U heeft de mogelijkheid om het product (binnen Nederland) eenmaal kosteloos om te ruilen voor een andere maat, waarbij wij gemaakte onkosten voor de retour zending vergoeden.

Voor maat artikelen onder de €100,- is ruilen uiteraard ook mogelijk. De retour zending komt voor rekening van de klant en DvR Outdoor en jacht stuurt gratis de wenselijke maat weer naar u toe (binnen Nederland). Voor buitenlandse zendingen zal DvR Outdoor en jacht  hier een korting toekennen van €5,50.

 

Indien u maat gebonden artikelen wilt ruilen of retourneren dient u ons binnen twee dagen na ontvangst hiervan in kennis te stellen. U betaald in geval van annulering slechts de kosten van de retour zending. Producten die geruild of geretourneerd worden controleren wij op de staat. Ruilen of aanspraak maken op volledige vergoeding is niet mogelijk wanneer artikelen of verpakkingen gebruikt of dusdanig beschadigd zijn dat deze niet meer verkoopbaar zijn.

NB. Ons systeem brengt soms door technische beperkingen onterechte verzendkosten in rekening. In dit geval zullen wij u het teveel betaalde bedrag terug storten.

U kunt ook meerdere maat artikelen laten bezorgen om deze te bekijken en te passen. Voor vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Product toegevoegd aan wenslijst
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te kunnen verbeteren